Günbeli İlkokulu

Vizyon: Bu okul; - Öğrencilerin severek geldiği, - Mutlu olduğu, - Bireysel özelliklerinin geliştirildiği; - Örnek insan olmanın gereklerinin kavratıldığı; - Çağdaş bilgi ve değer yargılarının öğretildiği bir merkez haline getirilecektir.

Misyon: Öğrencileri sevmek, - Yeteneklerinin gelişmesine katkıda bulunmak, - Kendilerine güvenmelerini sağlamak; - Örnek insan olma yolunda adım adım ilerlemelerine katkıda bulunmak ve - 21. y.y.’ın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmalarına yardım etmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabah 08.30 Öğle 14.45
Isınma: Kalorifer/ okulumuz prefabrik tarzda yapılmış bir okuldur.
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: Ingilizce
Servis Bilgisi: SERVİS VEYA ÖZEL ARAÇLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: OKULUMDA 63 TANE ÖĞRENCİMİZ BULUNMAKTADIR. 1 MÜDÜR 5 TANE ÖĞRETMENİMİZ VARDIR.

Telefon - 05393892054

WEB - https://gunbeliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Doğansu Bucağı Günbeli Köyü AĞI PATNOS

Öğretim Şekli :Tüm gün

Yerleşim Yeri - KÖY

Adres - Doğansu Bucağı Günbeli Köyü AĞI PATNOS

Ulaşım ULAŞIMDAN HERHANGİ BİR SIKINTI YAŞANMAMAKTADIR. SABAH GİDİŞ 08.00 AKŞAM DÖNÜŞ 14.50 DIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık AĞRI MERKEZE UZAKLIK 120 KM PATNOS MERKEZE UZAKLIK 18 KM